Member login

do you have an account Login

do you have an account Login

Your personal data is processed within the scope of the Kvkk Text. Clicking the "Register" button Membership AgreementYou confirm that you have read and accept.

T225-18363 West Mediterrenean with Costa Toscana 7 Nights

Tour Movement Details

Departure Locations:
Tour Departure Dates:

Tour Program

  • 1. Day
    IBIZA'lı BATI AKDENİZ

  • 2. Day
    Savona-Marsilya-Barselona-İbiza-Denizde- Palermo-Civitavecchia-Savona

     

    https://www.costacrociere.it/map/itineraries/SVN07A17/images/en_GB_SVN07A17_mobile_1x.jpgqrcode_www

    UÇUŞ BİLGİLERİ

    YÖN

    TARİH

    UÇUŞ KODU

    PARKUR

    KALKIŞ

    VARIŞ

    GİDİŞ

    18.05.2024

    PC 1211

    SAW – BGY

    10.50

    11:45

    DÖNÜŞ

    25.05.2024

    PC 1214

    BGY – SAW

    16:25

    21:00

    1.    İSTANBUL – BERGAMO-SAVONA
    Sabiha Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde saat 06:00’da buluşma. Pegasus havayolları PC 1211 sefer sayılı uçağı ile saat 08:40’da Bergamo’ya hareket. Yerel saat ile 10:35’de varışımızın ardından bizi bekleyen otobüsümüze biniyoruz ve Savona’ya doğru yola çıkıyoruz. Check in işlemlerinin ardından kabinlere yerleşme için serbest zaman. Gemimiz akşam 18:30’de 

    2.    Gün    MARSİLYA
    Gemimiz sabah 08.30’da limana yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Marsilya Panoramik Şehir Turu & Aix En Provance” turuna katılabilirler. Bu gün ki turumuzda rehberimizle buluştuktan sonra ilk önce Marsilya’ya 40 dakika mesafede bulunan Aix en Provence’a gideceğiz. Romanesk ön cephesi ve üstü kapalı kemerli yolu ile XII. Yüzyıldan kalma meşhur St. Saviour’s Katedrali ile başlayacak. Daha sora şehrin eski bölgesinde yapacağımız keyifli yürüyüş sırasında burada bulunan antik hanları ve 17. YY’da Kardinal Mazarino’nun kardeşi tarafından tasarlanmış olan Mazarino semtini göreceksiniz. Kısa bir molanın ardından önemli bir denizcilik şehri olan Marsilya’ya geri döneceğiz. İlk olarak Longchamps Çeşmesi, Saint Charles tren garı, eski şehir, Hotel de Ville ve yat limanı bölgesi görülecek yerlerden bazıları. Daha sonra şehir merkezinde serbest vaktimizin ardından gemimize döneceğiz. Turumuzun bitiminde gemimize transfer oluyoruz. Gemimiz saat 18.00’de limandan ayrılacaktır.

    3.    Gün        BARSELONA
    Gemimiz sabah 08.00’de Barselona limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “Barcelona Şehir Turu” na katılabilirler. Limandan özel aracımız ile Avrupa’nın en güzel metropollerinden biri olan Barcelona'da panoromik şehir tutumuza başlıyoruz. Şehir turumuz esnasında ilk olarak dışarıdan Sagrada Famila görülecek yerler arasındadır.Ardından  La Rambla Caddesi, Cristoforo Colombo Anıtı, Maremagnum Suni Limanı, , Catalunya Meydanı, Gaudi’nin evlerinin bir sokak müzesine dönüştürdüğü Paseu de Gracia caddesi ve en temel eseri Sagrada Familia göreceğimiz yerler arasında. Ardından alışveriş için serbest zamanın ardından gemimize geri döneceğiz. Gemimiz akşam 18.00’ de limandan ayrılacaktır.

    4.    Gün    IBIZA
    Gemimiz sabah 08.00’de İbiza limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “İbiza Şehir Turu” na katılabilirler. Dal’t Vila bölgesinden başlayacağımız turumuzda kutsal Meryem’e ithaf edilmiş Catedral de Santa Maria’yı göreceğimiz yerler arasındadır. Ardından pek çok mağaza, cafe, bar ve restoranın bulunduğu Paseo Vara de Rey bölgesini gezerek, alışveriş için serbest zamanın ardından gemimize geri döneceğiz. Gemimiz akşam 23.59’ da limandan ayrılacaktır.

    5.    Gün    DENİZDE SEYİR
    Denizde seyir halinde geçecek olan bu günde geminin açık ve kapalı havuzlarından, fitness sauna gibi aktivitelerinden ya da gümrüksüz mağazalardan alışveriş yaparak zamanınızı geçirebilirsiniz. Bunun dışında şovlar ve müzik eşliğinde barda eğlenceli vakit geçirip kumarhanede şansınızı denemek isteyebilirsiniz. 

    6.    Gün    PALERMO
    Gemimiz saat 08.00’da Palermo limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘Palermo şehir turu’na katılabilirler. Turumuzda Cappella Palatina, San Giovanni Katedrali, Politeama Meydanı, Normanni Sarayı, Quattro Canti Meydanı, Via Roma ve Via Liberta caddeleri görülecek yerler arasındadır.Gezi sonrası Palermo limanına dönüş. Gemimiz saat 16:00’de limandan ayrılacaktır. 

    7.    Gün    CIVITAVECCHIA
    Gemimiz sabah saat 08:30’da Civitavecchia limanına yanaşacaktır. Gemide alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘Roma şehir turuna’ katılabilirler. Şehir turumuzda Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen San Pietro Meydanı ve Bazilikası, Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele anıtı, Gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Kolezyum, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen Aşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan İspanyol merdivenleri ve batık gemi çeşmesini bulunduran İspanyol merdivenleri görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbest zaman. Ardından gemiye dönüş. Gemimiz akşam 19:00’da limandan ayrılacaktır

    8.Gün    SAVONA – BERGAMO – İSTANBUL
    Gemimiz sabah saat 08:30 da limana yanaşacaktır. Gemimizde alacağımız kahvaltının ardından gemiden ayrılıyoruz. Limanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile Bergamo’ya hareket. Bergamo havalimanına varış, bagaj ve check-in işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları PC 1214 sefer sayılı uçağıyla saat 16:50’de İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 20:25’de İstanbul’a varış. Bir başka keyifli gezimizde buluşmak üzere!

    İPTAL & İADE ŞARTLARI

    Rezervasyon itibari ile iptal talep edilen tarih baz alınarak aşağıdaki kesinti tutarları veya oranları geçerli olacaktır.

     

    REZERVASYON TARİHİ İTİBARİYLE HAREKET TARİHİNE

    UYGULANAN KESİNTİ ORANI

    180 gün kala

    %10

    179 – 159 gün kala

    %15

    149 – 120 gün kala

    %25

                     119 – 90 gün kala

    %30

    89 – 60 gün kala

    %50

    59 – 45 gün kala

    %60

    44 – 30 gün kala

    %75

    29 – 10 gün kala

    %90

    9 gün ya da daha az gün kala

    %100

     

     

Services Included in the Price

Services Not Included in the Price

Additional information

Cancellation Conditions

Visa Information

Comments


ucakbiletiaranıyor...
lutfenbirkacsaniyebekleyin ucussearchloading.
otelaranıyor...
lutfenbirkacsaniyebekleyin otelsearchloading.
turaraniyor...
lutfenbirkacsaniyebekleyin tursearchloading.