Member login

do you have an account Login

do you have an account Login

Your personal data is processed within the scope of the Kvkk Text. Clicking the "Register" button Membership AgreementYou confirm that you have read and accept.

Msc World Europa ile Sömestrde Akdeniz 7 Gece 21.01.24

Tour Movement Details

Departure Locations:
Tour Departure Dates:

Tour Program

  • 1. Day
    SÖMESTR TURU

    https://www.mscbook.com/images/dts/images/msc/iti/itin/UPHG.jpg

     

     

    UÇUŞ BİLGİLERİ

    YÖN

    TARİH

    UÇUŞ KODU

    PARKUR

    KALKIŞ

    VARIŞ

    GİDİŞ

    21.01.24

    PC 1211

    SAW – BGY

    10.50

    11:45

    DÖNÜŞ

    28.01.24

    PC 1214

    BGY – SAW

    16:25

    21:00

     

    1.    Gün    İSTANBUL – BERGAMO - CENOVA
    İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı dış hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde saat 08:30’da buluşma. Pegasus Hava Yolları PC1211 sefer sayılı uçağı ile saat 10:50 de  Bergamo’ya hareket. Ortalama 3 saatlik uçuşumuzun ardından yerel saat ile 11:45 de Bergamo varış ve  bizi bekleyen otobüsümüze biniyoruz ve Cenova’ya doğru yola çıkıyoruz. Check in işlemlerinin ardından kabinlere yerleşme için serbest zaman. Gemimiz akşam 18:00’de hareket ediyor 

    2.    Gün    CIVITAVECCHIA (ROMA) 
    Gemimiz saat 07.00’de Civitavecchia limanına yanaşacaktır. Gemide alacağımız sabah kahvaltımızın ardından arzu eden misafirler rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘Roma şehir turu’na katılabilirler. Bu turumuzda Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen San Pietro Meydanı ve Bazilikası, Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele anıtı, Gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Kolezyum, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen Aşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan ve batık gemi çeşmesini bulunduran İspanyol merdivenleri görülecek yerler arasındadır. Gemimiz akşam saat 19:00 de limandan ayrılacaktır.

    3.    Gün    PALERMO
    Gemimiz sabah 09.00’da Palermo limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “Palermo & Cefalu Şehir Turu” na katılabilirler.  Tiran Denizi kıyısında yer alan şirin balıkçı kasabası Cefalu’da 12.yüzyıl tarihi katedral, balıkçılar kapısı ve şehrin özgün sokaklarında geçireceğimiz vakit ardından Palermo’ya devam ediyoruz. Palermo’ya varışımızın ardından şehir turumuza başlıyoruz. Turumuzda Cappella Palatina, San Giovanni Katedrali, Politeama Meydanı, Normanni Sarayı, Quattro Canti Meydanı, Via Roma ve Via Liberta caddeleri görülecek yerler arasındadır.. Gemimiz akşam 17.00’ da limandan ayrılacaktır

    4.    Gün    VALLETTA
    Gemimiz sabah saat 10.00’da Valletta limanına yanaşacaktır. Gemide alacağımız sabah kahvaltımızın ardından arzu eden misafirler rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘Valetta şehir turuna’ katılabilirler. Turumuzda Başkent Valletta’nın canlı sokaklarını gezerek şehri keşfedeceğiz. İlk durağımız bu görkemli şehri çevreleyen savunma surlarının üst bölümünde yapılmış olan “Barracca Bahçeleri” olacaktır. St. John şövalyeleri tarafından yapılmış olan bu bahçeler aynı zamanda Büyük Liman’ın ve surlarla çevrilmiş olan 3 eski şehrin de muhteşem manzarasına sahiptir. Daha sonraki durağımız “St. John Co-Catedrali” olacaktır. Barok tarzında yapılmış olan bu katedral sade dış görünüşünün aksine çok zengin bir iç süslemeye ve ünlü ressam Caravaggio’nun resimlerine de ev sahipliği yapmaktadır.Yürüyüşümüz başkentin tarihi öneme sahip binalarının arasında devam ederken “Büyük Üstad Sarayını” ve “Başbakanlık Konutunu” göreceğiz. Ardından Valette limanı’na dönüş. Gemimiz saat 18:00’de limandan ayrılacaktır.
     
    5.    Gün    DENİZDE SEYİR
    Denizde seyir halinde geçecek olan bu günde geminin açık ve kapalı havuzlarından, fitness sauna gibi aktivitelerinden ya da gümrüksüz mağazalardan alışveriş yaparak zamanınızı geçirebilirsiniz. Bunun dışında şovlar ve müzik eşliğinde barda eğlenceli vakit geçirip kumarhanede şansınızı denemek isteyebilirsiniz. 
        
    6.    Gün    BARSELONA
    Gemimiz sabah 07.00’da Barselona limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “Barcelona Şehir Turu” na katılabilirler.  Limandan özel aracımız ile Avrupa’nın en güzel metropollerinden biri olan Barcelona'da panoromik şehir tutumuza başlıyoruz. Şehir turumuz esnasında ilk olarak dışarıdan Sagrada Famila görülecek yerler arasındadır.Ardından  La Rambla Caddesi, Cristoforo Colombo Anıtı, Maremagnum Suni Limanı, , Catalunya Meydanı, Gaudi’nin evlerinin bir sokak müzesine dönüştürdüğü Paseu de Gracia caddesi ve en temel eseri Sagrada Familia göreceğimiz yerler arasında. Ardından alışveriş için serbest zamanın ardından gemimize geri döneceğiz. Gemimiz akşam 18.00’ de limandan ayrılacaktır.

    7.    Gün    MARSİLYA
    Gemimiz sabah 08.00’da limana yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Marsilya Panoramik Şehir Turu & Aix En Provance ” turuna katılabilirler. Bu gün ki turumuzda rehberimizle buluştuktan sonra ilk önce Marsilya’ya 40 dakika mesafede bulunan Aix en Provence’a gideceğiz. Romanesk ön cephesi ve üstü kapalı kemerli yolu ile XII. Yüzyıldan kalma meşhur St. Saviour’s Katedrali ile başlayacak. Daha sora şehrin eski bölgesinde yapacağımız keyifli yürüyüş sırasında burada bulunan antik hanları ve 17. YY’da Kardinal Mazarino’nun kardeşi tarafından tasarlanmış olan Mazarino semtini göreceksiniz. Kısa bir molanın ardından önemli bir denizcilik şehri olan Marsilya’ya geri döneceğiz. İlk olarak Longchamps Çeşmesi, Saint Charles tren garı, eski şehir, Hotel de Ville ve yat limanı bölgesi görülecek yerlerden bazıları. Daha sonra şehir merkezinde serbest vaktimizin ardından gemimize döneceğiz. Turumuzun bitiminde gemimize transfer oluyoruz. Gemimiz saat 18.00’de limandan ayrılacaktır.

    8.    Gün    CENOVA – BERGAMO - İSTANBUL
    Gemimiz sabah saat 08.00 de limana yanaşacaktır. Gemimizde alacağımız kahvaltının ardından gemiden ayrılıyoruz. Limanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile Bergamo’ya hareket. Bergamo havalimanına varış, bagaj ve check-in işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları PC 1214 sefer sayılı uçağıyla saat 16:25’de İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 21:00’da İstanbul’a varış. Bir başka keyifli gezimizde buluşmak üzere!
     

    İPTAL & İADE ŞARTLARI

    Rezervasyon itibari ile iptal talep edilen tarih baz alınarak aşağıdaki kesinti tutarları veya oranları geçerli olacaktır.

     

    REZERVASYON TARİHİ İTİBARİYLE HAREKET TARİHİNE

    UYGULANAN KESİNTİ ORANI

    180 gün kala

    %10

    179 – 159 gün kala

    %15

    149 – 120 gün kala

    %25

                     119 – 90 gün kala

    %30

    89 – 60 gün kala

    %50

    59 – 45 gün kala

    %60

    44 – 30 gün kala

    %75

    29 – 10 gün kala

    %90

    9 gün ya da daha az gün kala

    %100

Services Included in the Price

Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile ekonomi sınıfı İstanbul (SAW) – Bergamo (BGY) - İstanbul (SAW) uçuşu
Tercih etmiş olduğunuz kategorideki kabinde 7 gece tam pansiyon konaklama 
Havaalanı - liman - havaalanı transferleri.
Türkçe Rehberlik hizmeti. (min. 20 kişi)
Her gün ve gece için düzenlenen eğlence, animasyon ve şovlar
Gemideki sabah, öğle ve akşam yemekleri
Kaptanın hoş geldin partisi ve gala yemeği
Havalimanı ve liman vergileri (420 EUR)
Gemi personeli hizmet bedeli (12 yaş ve üstü 84 EUR pp ; 2 -12 yaş arası çocuk 42 EUR) kayıt esnasında alınacaktır

Services Not Included in the Price

Sağlık hizmetleri.
Kara turları
Güzellik merkezi ve SPA alanı
Gemideki tüm içecekler
Kişisel harcamalar (Internet, kuru temizleme, telefon, vb.)
Vize bedeli
Yurt dışı çıkış harcı
İç hat bağlantı uçuşları
Covid-19 sağlık sigortası

Additional information

ÖNEMLİ NOTLAR
•    Pasaportların ve gerekli belgelerin eksiksiz olarak teslim edilmesi halinde ACENTE vize alımlarında yardımcı olacaktır. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir.
•    Vize için istenilen gerekli belgelerin zamanında ve eksiksiz verilmemesinden kaynaklanacak problemlerden ACENTE sorumlu değildir.
•    Vize alınmış olması o ülkeye giriş yapılacağı anlamına gelmez. Pasaport polisi kişiyi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
•    Otellerde 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olduğundan, 3. yatak standart yataktan küçük olabilir. Bazı otellerde ise 3. yatak uygulaması olmamaktadır. Bu tip oteller ile çalışılan paketlerde ACENTE misafirlerini satış sırasında bilgilendirecektir.
•    Çocuk fiyatları sadece çocukların ebeveynleri ile aynı odada ve kabinde 3. ve 4. Kişi konakladığı takdirde konaklaması şartı ile geçerlidir. 0-2 yaş çocuk uygulamasında, çocuğun tur dönüş tarihinde 2 yaşından, 3-12 yaş çocuk uygulamasında, çocuğun tur dönüş tarihinde 12 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. 
•    Dış nedenlerden dolayı ACENTE programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
•    Tura katılımın yeterli olmaması durumunda ACENTE iptal/değişikliği misafirlerine tur hareketinden 21 gün önce bildirecektir.
•    ACENTE, havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09. 1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir. Tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.
•    İç hat low cost uçuşlarında 20 kg bagaj hakkı bulunmaktadır
•    ACENTE, kategorisi aynı kalmak şartıyla programda belirtilen otelleri değiştirme hakkına sahiptir.
•    Ekstra turlar belli bir katılım şartı ile düzenlenir. Katılımın yetersiz olduğu durumlarda düzenlenemez. Katılımcı sayısının yetersiz kaldığı durumlarda fiyatlar rehber tarafından revize edilip yeni bir düzenleme yapılabilir.
•    Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kent girişlerinden önce yer alan dinlenme alanlarına yönlendirilecektir.
•    Tur esnasında yerel otoriteler tarafından gezilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen turlar gerçekleştirilmez. Bu turların yapılamamasından ACENTE sorumlu değildir.
•    İptal ve değişiklik durumunda “ACENTE SATIŞ SÖZLEŞMESİ” geçerlidir.
•    Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 2’si resmi akşam yemeğidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi bulundurmak önerilir.
•    Gemi seyahati esnasında grubumuzun akşam yemek alacağı restoran ve masalar daha önceden belirlenmiş ve isimlere göre numaralandırılmış olacaktır. Dolayısıyla gemide alınacak ilk öğün yemekten son öğün yemeğe kadar herkes daha önceden belirlenen yerlerde oturacaktır. 
•    Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Gemide casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Gemide EUR para birimi ve kredi kartı geçerlidir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki televizyonlardan öğrenebilirsiniz.
•    Gemiye içki, ütü, saç kurutma makinası vb. sokmak kesinlikle yasaktır.
•    Gemi seyahatimizin başlangıcında grubumuzun tüm valizleri için belirli renklerde valiz etiketleri gemi biletiniz ile birlikte sizlere ulaştırılacaktır. Cruise limanında bu etiketleri valizlerinize takmanız gereklidir.
•    Valizlerinizi geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kamaralarınıza gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan ve kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Onun için gemiye bineceğiniz ilk gün elzem olan ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.
•    Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 60 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da acentemiz sorumlu olmayacaktır.
•    Gemi seyahatimizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize daha önceden bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Gemiden çıkış işlemlerimizin ardından grubumuzun valizlerinin olduğu istasyondan valizlerini alacaktır. HER BİR MİSAFİRİMİZİN KENDİ VALİZİNİ DOKUNARAK VE KONTROL EDEREK ALMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.
•    TÜM MİSAFİRLERİN GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETLERİ, GEMİ BİLETLERİNİ YANLARINDA BULUNDURMALARI GEREKMEKTEDİR. BİLETLERİN ÇIKTILARINI ALMAYAN MİSAFİRLERİMİZİN ÜLKE / GEMİ GİRİŞ SORUMLULUĞU KENDİLERİNE AİTTİR.

Cancellation Conditions

Visa Information

Comments


ucakbiletiaranıyor...
lutfenbirkacsaniyebekleyin ucussearchloading.
otelaranıyor...
lutfenbirkacsaniyebekleyin otelsearchloading.
turaraniyor...
lutfenbirkacsaniyebekleyin tursearchloading.